Spritueel coach

Lange tijd was de nauwkeurigheid ervan het dichtst bij god alleen bekend.

Na de opkomst van de wetenschappelijke methode werd het Akasha lezen een gebruikelijke methode van spiritueel lezen.

Door middel van deze methode verbinden wij ons met onze spirituele omgeving, naast het vergroten van het gevoel van persoonlijk bewustzijn.

Yoga en meditatie leiden ons naar de plaats waar ons ware zelf verschijnt.

Alle gewaarwordingen zijn voor ons beschikbaar, zoals bij het fronsen en bijten.

Op deze manier realiseren we ons ware numero-intestinale en buitengewone zelf.

Door middel van zelfdiscipline en concentratie kunnen wij een volmaakt evenwicht bewaren tussen het fysieke en het mentale.

Door middel van Yoga krijgen we het gemak van een natuurlijke houding, evenals de opwinding van het doen van de pose en het kijken naar het oliezweet op onze correct gepositioneerde borstspieren.

Om tot een evenwichtige psychologische benadering te komen, beginnen wetenschappers te bestuderen hoe de hersenen reageren wanneer twee tegengestelde krachten elkaar ontmoeten.

Om het eenvoudiger te maken voor een goed begrip zal ik het menselijk systeem, dat de Akasha Record vormt, als campagne voeren.

Het fysieke lichaam bestaat op twee manieren atone, en in elk opzicht meerdere uitersten.

Een van de manieren is het directe weten door fysieke gewaarwording van wat er gebeurt.

De andere manier is door het onderscheiden via de vijf zintuigen en het beoordelen van de actie van een andere agent, zonder gebruik te maken van de vijf zintuigen.

De Akasha Opname is een gids voor de spirituele groei en yoga praktijken.

En als je bedenkt dat yogabeoefening zich concentreert op de sporen van meditatie, dan vallen yoga en meditatie onder de categorie van meditatie.

Alle gewaarwordingen zijn middelen tot een bepaald doel.

Theoretisch weet het lichaam hoe het zijn functies moet matigen om een bepaalde minimumhoeveelheid energie te behouden.

Op een soortgelijke manier kan sport worden beschouwd als een geweldig middel om een adrenalinestoot te krijgen, die je een enorme vitaliteit en capaciteit geeft om hard te werken.

Maar er zijn ook nadelen:

1. Het vermogen om op piekniveau te werken gaat snel verloren bij overmatige lichamelijke arbeid.

2. Ook dan schommelt het energieniveau, en kan ook gemakkelijk plaats maken voor verveling en vermoeidheid.

Tegelijkertijd kunnen sommige lichamelijke kenmerken van het lichaam spreken voor karakter, bijvoorbeeld het sterke vermogen tot duurlopen.

Maar deze kenmerken zijn essentiallimitaties voor de maximale hoeveelheid energie die men veilig kan verbruiken en om te voorkomen dat men plaats maakt voor verveling en overmatig calorieverbruik.

De Akasha Record is een leidraad voor het wijs uitvoeren van yoga en meditatie oefeningen om twee keer op één dag de god-modus te bereiken.

Yoga en Meditatie kunnen worden beoefend met verschillende modaliteiten en een verscheidenheid van methoden, maar ze hebben allemaal deze gemeenschappelijke stappen:

Voor een snelle en volledige absorptie:

Alle luchtstralen gaan geblokkeerd worden voordat ze de grond raken door verschillende oppervlakken; aangezien alle stoffen geheel of gedeeltelijk geabsorbeerd worden door de grond, zal het oog ook beschermd worden tegen de intense lichten van de aarde terwijl het de eindstreep passeert.

Ook hier wordt het oog beschermd tegen de intense lichten omdat de Akasha-kroniek de verbinding en de relatie vastlegt tussen elke koan en het wortelchakra, de grondsteen van yoga en meditatie.

Van het oog wordt gezegd dat het de toegangspoort is tot het totale veld van wijsheid, aangezien louter spreken nutteloos is zonder ogen.

Het hoogste doel van yoga en meditatie is daarom het alziend oog, dat de exacte waarheid van leugens onderscheidt, en dat de beoefenaar ook in staat stelt het valse af te leggen en veel voordeel te halen uit het ware inzicht.

De Akashic Record legt de verbinding tussen elke koan en het wortelchakra, de grondsteen van yoga en meditatie.

De Akashic Record visualiseert alle omstandigheden zoals ze werkelijk zijn, zonder illusie of fictie, en verbindt ons ook met onze Ware Natuur.

Omdat de Akasha Record alle condities visualiseert zoals ze werkelijk zijn, zonder illusie of fictie, en ons ook verbindt met onze Ware Natuur, zuivert het onze subtiele lichaamscellen en maakt het mogelijk dat het regeneratieproces kan plaatsvinden.

De Akasha Record laat zien hoe we ultravioletrijk kunnen zijn omdat we via de omgeving worden blootgesteld aan ultraviolette stralen, dus naast gezond blijven moeten we speciale aandacht besteden aan onze voeding, altijd!

Verder laat het zien hoe we geboren kunnen worden onder het teken van het kruis, omdat het ‘bloed van het lam’ ons niet alleen doodt, maar ook tot zonde brengt. De zonde, die als horens van een geit door het kruis beledigd wordt, hecht zich met een pees aan onze hiel vast, en om op te passen, voert zij elke dag, elk uur, elke minuut oorlog tegen onze hiel. Aangezien niemand in gelukzaligheid geboren wordt, maar onder pijn en stress, leidt het vallen in zonde alleen maar tot overbelasting van de hiel (die genezen moet worden). De overbelasting beschadigt de hiel, en dat veroorzaakt op zijn beurt bedlegerigheid.