Coaching Breda

Ten eerste, een van de belangrijkste kwaliteiten die je moet bezitten is enthousiasme. Je moet bereid zijn om moeilijke situaties met plezier tegemoet te treden en de energie hebben om je doelen te blijven nastreven. De andere vereiste is integriteit, de persoon aan wie je betaalt mag niet partijdig zijn aan welke truc dan ook. Ze moeten betrouwbaar zijn en ze mogen geen belangen hebben die in de weg staan van het leveren van de beste oplossing voor het probleem van de klant.

U moet een vertrouwensniveau van 100 hebben. Als je niet zelfverzekerd genoeg bent, zul je niet in staat zijn om uw klanten te overtuigen om het product of de dienst van het bedrijf te kopen. Uw cliënten zullen geen vertrouwen in u hebben. Een van de voordelen van executive coaching is dat het mensen helpt bij het herkennen van hun eigen sterke en zwakke punten. Deze professionals hebben geleerd door herhaalde oefening en begeleiding. Ze hebben zowel sterke als zwakke punten. Als u uw sterke punten wilt identificeren, moet u uzelf evalueren en uw vrienden en familieleden om hulp vragen. U kunt uzelf ook evalueren door uw laatste prestaties te analyseren en te kijken wat u hebt bereikt. Zo kunt u vaststellen welke activiteiten u het leukst vindt en welke u niet leuk vindt. Op die manier kunt u vaststellen welke activiteiten u het leukst vindt en welke u minder leuk vindt.

U moet zeer goed kunnen communiceren. Je moet in staat zijn om met je klanten te praten op een manier die ze comfortabel vinden. Je moet op een effectieve manier kunnen converseren, jezelf goed kunnen uitdrukken en tegelijkertijd objectief zijn. Het is altijd beter om je uitspraken objectief te houden en kritiek op je klanten en hun prestatieniveau te vermijden.

Aangezien u nauw met uw cliënten zult samenwerken, is het noodzakelijk dat u een uitstekend inzicht hebt in de manier waarop zij werken. U moet in staat zijn parallellen te trekken met het werk van uw cliënt en de aandacht vestigen op gebieden van verbetering of vermindering. U moet uw cliënten evalueren en wijzen op de gebieden van strijd die moeten worden gericht op. Het is altijd beter om niet te focussen op wat u niet bevalt. Het is een betere aanpak om op de achtergrond te blijven terwijl u oplossingen voor hun problemen vindt.

Het is noodzakelijk om informatie te verzamelen over uw cliënten en de gebieden van hun bedrijven die u zult behandelen. Ontdek de bron van hun inkomsten en de bronnen van fondsen die zij gebruiken. U moet ook informatie inwinnen over hun kredietwaardigheid, het aantal werknemers, hun bestedingsgewoonten, hun levensstijl, de geschiedenis van het bedrijf en alle andere relevante factoren. Al deze informatie zal van cruciaal belang zijn voor het succes van de onderneming.

U moet weten of uw cliënt een typisch geval is van een individu dat een kwetsbaar slachtoffer kan zijn van bepaalde misdrijven. U moet ook uzelf beoordelen om de kwetsbare punten van uw cliënt te achterhalen en u kunt deze gebruiken om uw cliënt te helpen77. Je moet erachter komen hoe zeker de cliënt is met zijn/haar geld, tijd en andere verplichtingen. U moet het niveau van vertrouwen peilen dat de klant in u stelt en uw vermogen om zijn/haar verbintenissen na te komen. Als u van mening bent dat u een van de besten bent, wiens inzet uitstekend is, dan is het beter om voor een bedrijf te gaan dan door te gaan met het dubieuze werk.

Het is gemakkelijker om een zakenrelatie te onderhouden met een collega dan met een persoon die niet gelooft in collega’s en medewerkers. U moet er dus voor zorgen dat u uw middelen gebruikt om te communiceren en goede relaties te onderhouden met uw collega’s en hun gezinnen. Als het probleem te wijten is aan een of andere reden, dan moet je de moed hebben om een actie te ondernemen, zoals het geven van je vrije tijd aan hen.

Als u een van de werkgevers bent die een hekel heeft aan collega’s, dan is het misschien het beste als u geen enkele band met hen heeft en uit hun buurt blijft. Het is het beste dat je je verre houdt van elke familiale band en je concentreert op het werk bij de hand.

Tenslotte, let op de schroothoop hond. Als u meer dan eens sollicitanten afwijst, moet u zich realiseren dat u wordt opgemerkt door uw collega’s en baas en de 312 ondertekenaars op uw verwijzingsformulier. Je moet ervoor zorgen dat je dit niet anders opvat. concentreer je op je prestaties en laat je niet afleiden door anderen om je heen die het misschien beter hebben.