Eventcoach

Professionele life coaching verschilt van persoon tot persoon. Het zou afhangen van de kwaliteiten en capaciteiten van het individu. Van fase I tot fase IV van het proces houdt de coach rekening met de activiteiten, zorgen, hoop en angsten van de cliënt om zijn doelen te bereiken. Vanaf Fase IV tot aan de manifestatie, zorgt de coach voor voortdurende motivatie en aanmoediging om op de juiste koers te blijven.

Tussen deze fasen heeft een event coach de touwtjes in handen. Het proces van Fase I tot III houdt zich bezig met de mentale en psychologische aspecten van het leven van de cliënt. In deze fase beslist de cliënt waar en hoe hij zou willen leven. Hij bepaalt ook of hij kinderen zou willen krijgen en houdt mogelijk verband met de gezinsstructuur.

Fase II tot IV houdt zich bezig met de emotionele aspecten van het leven van de cliënt. In deze fase beslist hij hoe hij zijn vrije tijd wil besteden. Hij verdeelt zijn leven in verschillende gebieden zoals familie, vrienden, werk, lichaamsbeweging en tijd voor zelfverbetering. concrete actieplannen. Tijdens deze fase begint hij ook de mensen te identificeren die hem advies zouden kunnen geven over waar hij zijn vrije tijd zou kunnen doorbrengen en met wie hij zou kunnen praten.

De manifestatiefase van het life coach programma wordt bereikt door te bepalen welke opties het meest gunstig zouden zijn voor de cliënt. Het zal helpen om met de cliënt te bespreken welk soort leven hij wil leiden. Trouw zijn aan zichzelf en dienstbaar zijn aan de cliënt zijn daarom essentieel voor de life coach.

Een life coach kan iemand niet gelukkig maken als de cliënt zich ellendig voelt. Tijdens de manifestatiefase van de dienstverlening van de life coach, houdt de coach de cliënt verantwoordelijk voor de keuzes die hij maakt.

Life Coaching Programma: fasen

Een fase bestaat uit therapiesessies. Het omvat ook de planning van strategieën die tijdens de therapie moeten worden gebruikt. Life coaching mag geen techniek worden om te liegen of om voor altijd bij één therapeut te blijven. Na verloop van tijd beginnen de cliënt en de echtgenote elkaar te vertrouwen en ontwikkelen ze een relatie van wederzijdse steun en respect.

Het nieuwe echtpaar heeft Fase IV bereikt. In deze fase bereiden de cliënt en zijn echtgenote zich voor op het verlaten van de therapie samen. Er is iets belangrijks bereikt. De identiteit van de levenscoach is nu duidelijker. Tijdens Fase IV blijft het leven van de cliënt zich ontwikkelen en kunnen nieuwe kwesties naar voren komen die aanvankelijk niet tijdens Fase IV werden besproken.

Fase V is de poetsfase. Tijdens Fase V maakt de cliënt nieuwe keuzes in zijn leven. Het omgaan met kwesties die aanvankelijk niet in Fase IV werden besproken, is nu opgelost. Daarom zijn de cliënt en zijn vrouw nu vrij om samen verder te gaan, verder dan alleen maar op koers te blijven.

Onthoud dat er geen einde komt aan de dienstverlening van de life coach totdat de identiteit van de cliënt compleet is en alle kwesties volledig zijn opgelost. In de toolkits van de life coach realiseert de cliënt zich dat er hulpmiddelen en technieken beschikbaar zijn om een volheid van leven te bevorderen die niet louter beperkt blijft tot het bereiken van interpersoonlijke doelen.

Mensen die een life coach inhuren zijn op zoek naar ondersteuning, niet naar een oplossing. Life coachende paren worden partners in het zoeken naar oplossingen. Life coaching koppels blijven toegewijd aan elkaar en werken samen om doelen te bereiken die voorheen niet samen werden nagestreefd.

Mensen die een life coach inhuren zijn op zoek naar iemand op wie ze kunnen vertrouwen. Life coaching koppels ondergaan verschillende transformaties en dringen door in hun respectieve persoonlijke ruimtes. De persoonlijke worstelingen en sterke punten zijn onvermijdelijk, en life coaching koppels proberen te ontdekken wat die sterke punten zijn. Er is niemand die hen kan vertellen wat hun toekomst zal brengen, behalve de coach die hen daar al naartoe heeft gebracht.

Mensen die een life coach inhuren zijn op zoek naar steun. Of het nu gaat om persoonlijkheidsconflicten of om een fysieke uitdaging, het moet een proces zijn waardoor het leven van de cliënt efficiënter zal verlopen. Een levenscoach stelt een protocol op… De routine kan zijn dat alle betrokken partijen bij elkaar inchecken en zich ervan vergewissen dat het proces in het juiste tempo verloopt. De life coach zou deLETTER tussen de partijen zijn, wat anders onnodig is.

Mensen die een life coach inhuren zijn op zoek naar iets wat ze zelf niet kunnen. Life coaching koppels ondergaan verschillende transformaties en dringen door in hun respectieve persoonlijke ruimtes. De persoonlijke strubbelingen en sterke punten zijn onvermijdelijk, en life coaching koppels proberen te ontdekken wat die sterke punten zijn. Er is niemand die hen kan vertellen wat hun toekomst zal brengen, behalve de coach die hen daar al naartoe heeft gebracht. De life coach helpt het koppel bij het herontdekken van hun spierballenwensen die voorheen onbekend waren of zelfs niet bekend waren bij het grote publiek.