Pruiken kanker

Het klinkt gênant, maar je kunt een groot verschil maken. Panty’s met een groter aantal draden zijn betere panty’s met een factor 1,33. Hoe hoger het aantal draden, hoe sterker je panty zal zijn. Tegenwoordig hebben modepanty’s veel hogere draadtellingen dan de oude panty’s. Een draadtelling van 200 is sterk genoeg

Een andere belangrijke specificatie staat bekend als de “levator count”. Dit is simpelweg het aantal draden per vierkante millimeter. De levator count is hetzelfde als de thread count.

Als u wilt weten hoe sterk de panty is, kunt u het etiket van de fabrikant raadplegen. Bijvoorbeeld: “catalogusnummer 1899”. Het eerste getal geeft het aantal jaren aan dat de fabrikant in bedrijf was; het tweede getal geeft het materiaal aan; het derde getal is het aantal weefdraden.

Het weefgetal toont aan dat het materiaal zuiver katoen is, terwijl de treksterkte van een matige kwaliteit is.

Nu, hoeveel draden zitten er in uw panty? De British Standard geeft het standaard aantal voor elke maat in de Britse textielindustrie. De categorie voor kunstmatige vezels is negen, inclusief zijdevezels en ruwe zijdevezels.

De Egyptische katoenvezel is bijna zuiver, dus wordt er extra garen aan toegevoegd om een gevoel te creëren dat bijna synthetisch is. Wanneer u de stof voelt, kunt u dus gemakkelijk vaststellen dat de panty die u draagt van Egyptisch katoen is gemaakt, in tegenstelling tot de gemiddelde katoenen panty die u zou kunnen kopen.

Op maat bedrukte lycra

Ook al wordt er in deze tijd lycra gebruikt om kleding te maken, er zijn er die nog steeds de voorkeur geven aan originele stoffen. Een voorbeeld hiervan is leder. Lycra leer is gemaakt van de huid van dieren, dus hoewel het er natuurlijk uitziet en natuurlijk aanvoelt, wordt het commercieel gebruikt om stof te maken die heel mooi in leer weeft.

Hoewel het niet zo veel wordt gebruikt als menselijk haar, wordt leer verwerkt tot een zacht, comfortabel en sterk materiaal dat bestand is tegen toiann Phelps. Voor degenen die graag meerdere lagen kleding dragen, zoals een trui, of leren jas, kan een pruik bovenop gedragen worden om te voorkomen dat de hoed eraf valt. Houd in gedachten bij het kiezen van pruik vs pet het zal afhangen van uw haarkleur, evenals uw gewenste look. Cap stijlen worden steeds populairder als pruiken kunnen worden gedragen op verschillende manieren en worden gedragen op meer locaties nu dagen.

Dus, neem de tijd om te kijken naar de pruik maattabel, zodat u de juiste pruik voor uw behoeften te vinden. Zoals met alle haarproducten, is het een goed idee om een pruik fitting salon te bezoeken om ervoor te zorgen dat uw pruik goed past en zal er goed uitzien op je.