Handen, Macro, Plantaardige, Bodem

Grofweg gesproken heb je een Kernbeschikbaarheid wanneer je gemakkelijk en snel informatie en problemen met betrekking tot je Kernbeschikbaarheid in het bewustzijn brengt. Wat doe je met deze informatie? Volgens de experts bepaalt deze informatie je Corebeschikbaarheid. Het proces waarbij je jezelf beter leert kennen, wordt metaforische communicatie genoemd. De kwaliteit en de kwantiteit van de informatie die we verwerken is gerelateerd aan het metaforische niveau van de communicatie.

Het metaforische niveau is dat communicatieniveau dat je gemakkelijk in je leven toelaat om er effectief gebruik van te maken. metaforen drukken zich moeiteloos uit. Ze hoeven niet genoemd te worden. Als je een manier vindt om jezelf uit te drukken op het metaforische niveau, zul je merken dat je het vermogen hebt om gebieden van je leven te bereiken waar je voorheen geen toegang toe had. Het is niet de informatie die u nuttig vindt, het is de betekenis achter de informatie die ertoe doet. U begrijpt direct wat het voor u zou betekenen om uw Corebeschikbaarheid te bereiken.

Ken uzelf en ken uw Coreavailability-proces

Door het idee van Coreavailability te begrijpen, zul je in staat zijn om op een andere manier toegang tot je leven te krijgen. Het metaforische niveau maakt het je gemakkelijk om jezelf te kennen en te begrijpen zoals je bent. Je begint te weten wie je bent en waar je van gemaakt bent. De informatie wordt in de eenvoudigst mogelijke vorm gepresenteerd met behulp van de kleuren in de regenboog. SoMetafonische communicatie is het middel om een ​​verbinding tot stand te brengen tussen geest en materie, ervaring en doel, tussen geest en materie, tussen je lichaam en je geest, en tussen God en het universum. En metaforische communicatie is om je opnieuw met God te verbinden, na een scheiding of echtscheiding, om je verbinding met elke persoon en alles te herontdekken.

Word de piloot van je eigen leven

Het is tijd om de leiding over je leven te nemen. Hier is hoe.

Door middel van metaforische communicatie kunt u uw doelen bereiken. Metaforen zijn betrouwbare, stabiele markers van begrip, ervaren en bekend. Ze brengen balans en doel in een proces waarvan de intentie door het zelf is gegrondvest. Fundamentstenen van het zelf zijn stenen waarmee je een nieuw leven kunt opbouwen als je de weg kwijtraakt. Ze houden je nieuwe zelfgevoel vast en stellen je in staat om tot een nieuwe betekenis en toepassing van het leven te komen.

Dus als je je zelfgevoel kwijt bent, wat doe je dan? instituutMetaphoric CommunicationAls je dat nog niet hebt gedaan, en reik naar jezelf met behulp vanMetaphoric communication.

Je zult jezelf ontmoeten zoals je was voordat je uit elkaar ging of scheidde, maar nu met een duidelijk doel voor je leven.

Maak deze nieuwe jij, een waarheidsofficier van jouw waarheid.

Je zult weten wie je bent en waar je van gemaakt bent voordat je besluit om dit kernonderdeel van je wezen je permanente verblijfplaats te maken. Je zult weten wie je niet bent, en dit zal van invloed zijn op je definitie van wie je bent.

Maak van dit kerndeel van je wezen je permanente verblijfplaats. Niet iets tijdelijks, want het is niet tijdelijk. Geen aams oefenen, praten met mensen, lezen van aambeien of nonchalant de meergranen overlevingstas van je lichaam inpakken, dit zijn allemaal activiteiten die je scheiden van je kerndoel.

Dit is de vaste plek voor jouw doel. En hier woon je. En je zult het houden.