Echt haar pruik

Als je de kleine citrusachtige smaak in je mond kwijt bent door het eten van appelciderazijn, gebruik dan een spoeling bestaande uit gelijke delen appelciderazijn en water. Maak na het wassen van je haar tegelijkertijd een conditioner voor het uitspoelen. Dit zal de overgebleven azijn uit je haar verwijderen.

Vet haar

De hoofdhuid is een van de meest voorkomende problemen geassocieerd met vet haar. Een manier om je haar te ontgiften is door een spoeling te maken die pH gebalanceerd is. Een methode van een pH-gebalanceerde shampoo is verhoudingen van:

1 deel water

2 delen Apple Cider Azijn

Noteer deze hoeveelheden in een spray fles en spray je haar met het mengsel. Als u een tweede kop moet toevoegen aan uw spoeling, kunt u spoelen tot het azijn-water mengsel helder is.

Droog haar

Vet haar

Een van de dingen die veel mensen niet weten over haar is dat de huid van je hoofdhuid dood is. Je hoofdhuid creëert dus een natuurlijke zuurgraad in je haar, die je hoofd beschermt tegen infecties. Als je hoofdhuid te zuur wordt, gaat hij branden en kun je huidproblemen krijgen. Om dit tegen te gaan, moet je voedingsmiddelen eten die rijk zijn aan antioxidanten. Het beste van allemaal is natuurlijk melk. Maak dagelijks een bad met deze melk. Als u geen melk verdraagt, kunt u andere voedingsmiddelen eten die rijk zijn aan antioxidanten, zoals spinazie, enz.

Roos

Roos is de overmatige schilfering van dode huid die zich op uw hoofdhuid vormt. Deze huidschilfers zijn niet prettig om naar te kijken en de meeste mensen willen er dan ook van af. Het is ook bekend dat roos een slechte geur veroorzaakt.

De beste shampoo tegen roos is een shampoo die duurder is dan een antiroosshampoo. De meerprijs is het echter waard, want we kunnen het ons echt niet veroorloven om geld te verspillen aan antiroosshampoos.

Het belangrijkste wat u voor uw haar moet doen, is het borstelen en masseren terwijl u het wast. Deze massage moet drie keer per week worden gedaan. Elke shampoo moet je vijf minuten op je haar laten zitten. Het masseren van een beluchte hoofdhuid is heel goed om roos te verminderen.

Citroen

Citroen is een goed middel om het haar lichter te maken, wat thuis kan worden gedaan. Meng gelijke hoeveelheid citroensap en shampoo in een kom. Verdeel het over je hele haar en spoel het uit nadat je je haar met shampoo hebt gewassen. Deze behandeling zal glans en reinheid toevoegen aan je haar.

Honing

Honing is een ander haarverlichtend middel, vergelijkbaar met de privitamine. Honing is echter meer geschikt voor gekleurd haar. Meng ¼ eetlepel honing met ½ kopje shampoo en breng dit aan op je haar. Spoel het na vijftien minuten goed uit. Breng hetzelfde mengsel aan op je haar na het wassen. Laat het 20 minuten zitten en spoel het daarna goed uit. Was je haar daarna met shampoo.

Koffie

Koffie is weer een ander haar-stightening middel dat populair is inConditioner voor Zwarte Mannen. Koffie zorgt ervoor dat het haar sterk wordt en niet gaat schilferen. Het geeft echter wel vlekken op het haar als het in je ogen valt.

Bruine suiker

Bruine suiker is nog een ander type mengsel dat het haar sterk maakt. Het volgt de zuren en peptiden enendarine, die de handen ineen slaan. De suiker laat koperachtig oranje achter dat verantwoordelijk is voor je sexy haar.

Consumeer noten om belachelijke roos te genezen. Amandelen om de haargroei te bevorderen en peulvruchten om je hoofdhuid te stimuleren. Het is effectiever om verse noten en zaden en peulvruchten te gebruiken. Het beste wat je kunt eten voor gezonder haar is één keer per week. Verwijder de zaden en maal ze tot een fijn poeder. Voeg vervolgens de suiker en het water toe aan je favoriete creme en breng het aan. Laat het tien tot twintig minuten zitten. Spoel het daarna uit.

Herwin de halo van haar

Dus, als je de handen van de tijd wilt terugdraaien, volg dan deze eenvoudige suggesties die belangrijke stappen in het snel laten groeien van je haarref. Nog belangrijker, verspil uw geld niet aan onproductieve haarproducten. Zolang je een perfect gezond en voedzaam dieet hebt, is het een pure geldverspilling om haargroeisupplementen te nemen. Hier zijn belangrijke richtlijnen die u gegarandeerd de snelle en prachtige resultaten van het kweken van haar op natuurlijke wijze zullen brengen:

Op natuurlijke wijze haar laten groeien is geen gedoe. U verdient het om lang, gezond en weelderig haar te hebben.

Reinig uw hoofdhuid. Doe dit met een milde shampoo. Droog het een paar minuten af door een handdoek plat op de hoofdhuid te leggen. Waarom?

Vermijd het gebruik van föhns.

Houd een kam met een knotje klaar. Gebruik de föhn om het haar te ontwarren of schud het even door.